top of page

"RÖRLIGHET ÄR BRA - RÄTT RÖRLIGHET ÄR BÄST..."

"Health is the Mother of Performance..."

BRA RÖRLIGHET ÄR GRUNDEN FÖR ATT MÅ RIKTIGT BRA...

ETT HÖGENERGI VÅLD / WHIPLASHSKADA LÅSER NER KROPPENS NATURLIGA SVIKT OCH DU KAN DÄRFÖR FÅ SVÅRBEHANDLADE SYMTOM SOM OCKSÅ FLYTTAR SIG RUNT I KROPPEN EFTER ETT TAG. 

DET GODA I KRÅKSÅNGEN ÄR ATT BESVÄREN GÅR ATT PÅVERKA GENOM EN HELHETSSYN OCH EN KOMBINATION AV OLIKA BEHANDLINGAR... 1+1=3

- Rörlighet är den enskilt största faktorn för att må riktigt bra.

Men det finns naturligtvis andra element också som också spelar en stor roll för att göra dig besvärsfri och hålla dig i ett välmående tillstånd.

Jag adresserar kroppens rörlighet smart och i rätt ordning för att bygga upp din hälsa och ditt välmående igen. 

Jag använder mig av, förutom av naprapati, inslag av kiropraktik, yoga, TCM Akupunktur, Akupressur, NLP, stretching och massage.

- Du får även kostråd och...

- Ett personligt rörelseträningsprogram som du gör så mycket du vill och kan, för att själv påverka din situation och dina symtom. 


Logga Mikael Jansch.jpg

WHIPLASH YOGA

Vi människor är skapta för att gå, röra oss och springa - Problemet är att vi förvärvar en snedhet i kroppen och därmed rör vi oss inte optimalt. 


Vi arbetar med vår egna unika metod av rörelseträning för att motverka denna snedhet, komma in i en bra hållning igen och på så sätt släppa loss din optimala kroppsrörelse.

Med en behandlande effekt genom en genomtänkt synergi av rörelseövningar frigörs kroppens funktion med den naturliga Parallella och Diagonala rörelsen vi är designade för  och som medför välmående och smärtfrihet.

yoga Class
BEHANDLINGEN: Tjänster
bottom of page