top of page

PATIENTUTLÅTANDEN

ANNA HOCKMAN

"Jag har varit kund hos Mikael i många år och under många faser i livet: ur form, i form, gravid, moderskap, stressad och i balans... 
Mikaels behandlingar ger alltid snabba resultat och i kombination med hans enkla men mycket effektiva DIY-rörelseprogram löser jag smärtor och stelhet. 
Numera gör jag några övningar på morgonen och några vid läggdags. Det tar bara några minuter men gör stor skillnad!

MARIANNE AGEHALL

"Begränsad rörlighet och ständig ryggsmärta var min vardag innan jag kom i kontakt med Mobility Works och Mikael Jansch.
Adekvat behandling samt råd och stöd med anpassade övningar, (utan några verktyg) som jag utför dagligen hemma mellan behandlingarna har förändrat hela min livssituation.
Program online ger mig möjlighet att enkelt gå tillbaka, jämföra och korrigera gamla övningar som tenderat att bli slentrianmässiga. "

ABDULLA HAFIF

Kontinuitet får mig att vinna!
Motionsprogrammen har hjälpt mig mycket. Tack vare dem har jag mått mycket, mycket bättre de senaste 2 åren. Jag följer mitt program minst två gånger om dagen, morgon och kväll. Det får mig att vakna och vila varje dag. Jag rekommenderar detta varmt! Även för de som inte har ont idag kan det mycket väl fungera i förebyggande syfte.

CATHARINA ESSÉN

Bra för egna företagare också ...
I 18 år har jag fått ovärderlig hjälp av Mikael på Mobility Works.
Mikael har sett till att jag har behållit min rörlighet och smidighet genom behandlingarna och inte minst genom de individanpassade övningarna.
Detta har inneburit att jag har kunnat fortsätta mitt arbete som företagare utan onödig sjukskrivning och smärta och jag har även kunnat utmana mig själv mer på fritiden med fler aktiviteter.
Mycket tacksam och nöjd kund sedan 18 år!

REFERENSER: Klienter
bottom of page